@Supergodmat

 
Följ min matinsta @supergodmat, där lägger jag ut bilder på supergod mat! Igår var vi ett tjejgäng hos Anna där vi blev bjudna på sushi! Så trevligt<3 Anna ska snart iväg så känns bra och fint att hinna säga hejdå ordentligt. Mysigt att göra en middag av det:-) 

Sunday funday XP

 
Kolla vädret!!!! Vinterland:-)! Jahapp, nu ska jag berätta vad jag har gjort idag. Vaknade kl 10, åt Halloumiburgare från Phil’s(<3333) till lunch, långpromenerade vid långängen och åt middag hos farmor. Hela min dag + kväll denna söndag. Underbart lyxigt att bo så nära sina gamla människor så man kan träffas bara sådär! Helt oplanerat en söndag! Viktigt!! Älskar henne så mycket! Så känner nog de flesta om sina gamla (hoppas jag) men hade varit galet om jag inte fick säga det ändå!! Älskar henne!!! Okok

Igår firade vi Emma

 
Emma och tårta / Eva och Felix / Snö utanför fönstret imorse
 
 
Igår firade vi Emma. Det var mmmktbra. Vi åt pastapesgo med kalkonrullader!!! Ni som åt på Espresso innan skiten stängde ner vet hur magiskt det är(!!). Vi dansade och drack och skrattade och hade det bra. Idag mår min hals jättedåligt eftersom jag hade för kul igår??? Dålig stiiil :S Jag var alltså förkyld innan igår men valde att skojja till det lite ändå, fail xP!! Det var ändå värt det måste jag säga! Tack Emma och Felix för en jättebra kväll.