Igår var det inspark

Jag som pirat / Leo som lagade mat
 
Haha texten rimmade, sjukt. Igår var det Hersbys inspark. Det var tema "Pirates of the Carribean" så alla var utklädda till pirater, ganska givet. Jag förade hos mig med Leo och Bea innan jag åkte till Ropsten för att åka hela vägen till Globen. Tyvärr så tog insparken slut väldigt fort så det var en besvikelse, men det var inga andra än vakternas fel faktiskt. Leo och Bea sov hos oss och idag var jag så sjuk så jag verkligen inte kunde gå till skolan. Det blev en lunch på Espresso som var så god, som vanligt! Ikväll ska jag dricka té och kolla paradise hotel, älskar att Mos är tillbaka för han är min favorit!

Bro 'coli

 
 
Insåg att dra ut i helgen var ganska dumt eftersom det resulterade i en förkylning. Alla tjejer i min klass har varit förkylda i typ en månad och tillslut blev jag tyvärr smittad. Lyckades hålla mig frisk förvånadsvärt länge för att var jag ändå! Imorgon är det inspark som gäller så jag vill bli frisk till det! Lagade brocoolisoppa helt själv och känner mig väldigt stolt över mig själv, det var väldigt enkelt men det är sällan jag orkar laga mat när jag är sjuk, puss!

I lördags

 
Haha hade det fett kul i lördags. Jag och Frida blev bjudna på ett riktigt oklart event innan vi åkte hem till André. Där var det typ 99fekke med endast 99or men det var väll kul ändå! Träffade min käre vän Nils också som bor i Spanien i ett år men var hemma över helgen, skitkul att träffa honom.