1a advent var ju typ igår

Lussebulls-bak hos Eva med GIRLZEN igår.
 
MUMMA vad gott med lussebullar. Vill ha det året om, orkar dock aldrig baka det och så säljs det bara i butik typ mellan november-januari (för kort tidsperiod). Var iallafall igår med tjejerna som ni ser på bilderna och hade det väldans mysigt. Gjorde exakt samma tabbe som förra året, åt för mycket lusse-deg, fick lite ont i magen, men det var det värt! Idag har jag jobbat för jag är så duktig, har också äntligen skrivit klart hela mitt tal och övat hela kvällen+eftermiddagen. Känns väldigt bra just nu. Typ allt. Förutom att jag typ har fått en ''trött-sjukdom'' som drabbar mig kanske 2-3 gånger om dagen och det beror inte på dålig sömn, det får jag gott om, kanske är det mörkret? Vet ej. Nu ska jag kila! Kul med lite inlägg va? Tänkte visa min önskelista någon gång i veckan också, puss!

Sammanfattning av gårdagen

 
Pepprally i Hersbyhallen tidigt. Alla målade sig och lärde sig alla ramsor inför matchen.
 
 
Med mina tjejer påväg till matchen. Vi åt lunch gåendes på stan. Har typ aldrig gjort det tidigare haha!
 
 
Tjejmatchen som var först vann vi. Ganska  överlägset
 
 
Killmatchen som var sist vann vi också. Ganska överlägset
 
 
Alla var glada och friade rejält efter två sköna vinster. Kvällen avslutades på Münchenbryggeriet och jag hade så kul. Inte bara där. Hade kul igår från start till slut. Det visas nog på min röst idag, kan inte prata över huvud taget!
 
Det är helt sjukt hur bra kill och tjejlagen samt cheer är! 

Jag pluggar faktiskt

 
"Atm-bild" 
 
Sitter i min soffa och skriver en sammanfattning utav en engelska bok vi har läst i skolan. Är megatrött på snacket om den boken och det ska bli skönt att få släppa det helt efter ett seminarium snart. Planen ikväll var egentligen att träna med Fritte efter barnvakten, men plugget tog över min lediga tid. Har istället bokat in träning imorgon efter basketen, så då åker jag direkt till M3 för lite gym med Frida. Utöver engelska-plugget så håller jag på att knåpa med mitt argumenterande tal i svenskan och jag får ingen koll på det, har bara en massa olika tankar och ideér och inget går ihop! Börjar bli bråttom! Hej