ValB

Min dag idag har hittills varit skön. I skolan var det först vanliga lektioner, sen skulle jag och alla i kören sjunga på mösspåtagningen. Det hördes tydligen inte ens, för att det blåste så mycket, aja. Har nu varit hemma hos Anna för att lämna saker tills ikväll, hämtade sen min cykel i skolan och cyklade hem den. Nu ska jag fixa mig inför BBQ-kväll hos Anna till en början, och sedan ha en galen fortsatt kväll! Glad valborg, eller vafan man säger?? Tjoho!!
 

Jag mår bra

 
 
 
Har haft två riktigt bra dagar nu, i rad, ovanligt! Igår var jag med Eva hela dagen och kvällen, det slutade med att hon sov hos mig också, megamysigt!! Vi träffade Sonja en snabbis också, igårkväll, hon har varit sjuk, har saknat henne.
   Idag började skolan med engelska nationella skriftligt, uppgiften var sjukt tråkig men det känns ändå som att det gick helt ok. Lunch på Gavvan, riktigt bra! På Sam lektionen hade vi tråkigaste och konstigaste inlämningen, om Krimhalvön, såå trött på käbblet om Krim nu. Jag satt under skrivtiden och viskade what.the.fuck till mig själv kanske 10 gånger och lämnade in något halvdant till läraren, yaya. Efter skolan blev det en fika på Gateau med mina brates och snart kanske jag ska till vallen och kolla/spela fotboll. Puss och kram! 
 
Juste någon frågade om nya jackan. Köpte den på Mango!