Lyckad kväll

Teo och Philippa, Taxi och jag i taxin
 
Kvällen spenderades först hemma hos (Alexander Gren, någon "utanför" Lidingö visste inte vem "Gren" var, så hoppas du blir nöjd nu när jag skrev förnamnet) med Niklas och några andra, ett välidgt blandat gäng och vi hade sjukt kul! Vi gick sen över till Rebecka där det också var fett lyckat. Jag gick hem till Eva sen väldigt sent, där jag sov över med Nelly och Philippa. Nu ska vi kolla någon mysig film.

Häj

Jag hade en riktigt rolig kväll igår. Jag åt middag hos Philippa med Eva, vi gick tillsammans till Nelly där Veronica anslöt. Efter vi hade varit där ett tag så mötte vi upp Alexandra och gick hem till Gren där det var några sköna människor och jag hade det såå trevligt. Innan jag skulle hem och sova hos Eva, gick jag och Nelly hem till Julia en snabbis.
 
Nu är jag hemma hos Philippa och kollar film efter vi åt en ordentligt god lunch som bestod av Falukorv och makaroner, typ det bästa som finns! Ikväll ska jag vara med Philippa och Eva, vi får se vad vi hittar på. Roligt inlägg hörreniii, pouss

Senaste dagarna

Helloj och ännu ett förlåt för att min bloggning har sett rätt skev ut på sistone. Jag har iallafall inte gjort något speciellt, igår sov jag hos Eva med Nelly och Philippa (med Eva) annars hade det varit lite småtokigt va. Vi hade en skön kväll med en usel film, lite skitsnack och chips typ. Annars har inget speciellt intressant hänt mig. Ikväll ska jag och Eva äta middag hos Philippa och så får vi se vart kvällen leder oss, kul!
Väldigt fin solnedgång jag fotade nyss