Två bilder från beas 18års fest

Bea och Anton
 
Fannie, Lottie och jag
 
Jag började kvällen hemma hos Hedvig som sagt, vi åt middag tillsammans och fixade oss. Hemma hos Bea var det ett sjukt blandat gäng och jag hade otroligt kul! Dansade hela natten och kom hem vid halv tre ungefär! 
 
Nu är jag på släkträff hemma hos Sonja och Bea idag igen för att fira Bea som har fyllt 18, fast med släkten nu istället. Ikväll ska jag nog vara med Sonja och kolla lite filmer, puss!

weekend

Jag för några veckor sedan
 
Igår var jag hemma hos Nelly hela kvällen med mina bästavänner. Vi hade en sjukt trevlig kväll och planen var att vi skulle dra vidare, men vi hade det så mysigt bara vi så vi stannade kvar där. Lite senare mot natten kom Tim, Leo, Alex och Teo också, vilket också var sjukt kul!
 
Ikväll ska jag på 18 årsfest och jag ser baota mycket fram emot det, haha baota, sjukt bra ord. Nu ska jag springa in i duschen och fixa mig och se ska jag till Hedvig för att äta middag innnan kvällen, puss!!

Fresco

Bästavänn :)
 
Hela eftermiddagen har jag och Sonja gått runt på stan och gjort lite ärenden. Vi har solat, köpt saker inför imorgon och jag har köpt mitt första par klackskor haha, kan verkligen inte gå i klackar men jaja får väll lösa det på något vis. Ikväll ska jag nog ta det ganska lungt med några kompisar, för imorgon ska jag på stora festligheter. Ha en bra kväll hörnii, kram!