Årsresume

 
Januari
 
Januari bestod av ett riktigt roligt nyårs-firande, många fikor på Albert, massa träning på Friskis med Matilda och Sofie blandannat och en del shopping. Bra början på 2014!
 
 
Februari
 
Jag och mamma hade världens mysigaste mor och dotter resa till Bryssel av alla ställen haha, men det var så mysigt verkligen. Jag var på många trevliga middagar och träffade många trevliga nya människor. Jag och några andra tjejer tog tag i musikalen och började skriva manus till det, och jag & Sonja hann även åka till mitt landställe där vi åkte skidor.
 
 
Mars
 
Var med Philippa och Eva på ett underbart ställe en hel dag och pratade ut om allt. Många eftermiddagar var jag på Sonjas tak och myste också. Träffade min barndomshjälte, Peter Magnusson haha! I slutet av månaden hade min klass en klassbrunch hemma hos mig också, det var majsss.
 
 
April
 
April var jobbigt, då jag förlorade min fina morfar, saknar honom så! Jag barnvakade finaste barnvaktsbarnen väldigt mycket, Malin hade sin årliga fest och den var lika rolig som vanligt. Jag åkte tillbaka till Sundbornsgården där jag konfirmerade mig och träffade alla konfirmander jag sen skulle vara ledare åt under sommaren också!
 
 
Maj
 
Många kvällar var jag hemma hos mig med mina och Ernsts kompisar på chillkrök och hade väldiit roligt. I maj var jag på många trevliga middagar och drinkar. Min klass hade en mysig kväll på kärleksön och jag gick på bal för första gången i mitt liv, med Jocke och hade en otroligt rolig kväll.
 
 
 Juni
 
Manuset till musikalen var äntligen klart och tillslut var vi klara med alla uppvisningar, detta var så otroligt rolig och jag är så glad över att jag har fått vara med om en sån här häftig grej, jag kommer sent glömma den här tiden. Jag gick ut nian från Källängen och sa hejdå till finaste klassen. I början av sommarlovet åkte jag, Ella, Lovisa och Sofie till mitt landställe ensamma och det var så fruktansvärt kul! Midsommarafton firades på Yxlan med släkt och familjekompsiar, riktigt rolig kväll! 
 
 
Juli
 
Ganska snabbt efter min morfar hade dött, dog min farfar också. Jag var på hans fina begravning vid vårat landställe på Hammarö och det var jättefint! Jag var konfaledare i tre veckor på sundborn och hade det jättebra! Jag var på finaste västkusten i någon vecka med min familj, älskar Fiskebäckskil! Sen åkte vi till Köpenhamn också!
 
 
Augusti
 
Jag var i Båstad efter jag hade varit i Köpenhamn, jag flyttade till en mindre lägenhet medans jag renoverade hemma hos mig, jag var i Skåne med ett riktigt skönt gäng och hade så otroligt roligt! Mina konfakompisar kom hem till mig och var hos mig i några dagar innan skolstart. Jag började Hersby och hamnade i världens bästa klass!
 
 
September
 
Fikade en del och tog vara på dem sista varma dagarna, gick på en rolig teater som hette "på andra sidan om okej", var på en sjukt rolig fest hemma hos Matilda och i slutet av månaden gick jag på Hersbys inspark som var ganska lyckad!
 
 
Oktober
 
Jag fyllde 16 och blev firad av finaste vännerna och släkten. Klippte mig och blev riktigt nöjd. Klädde upp mig på temadagen i Hersby (80-tal) och firade Halloween med nära kompisar!
 
 
November
 
Såg Interstellar på bio och jag har aldrig sett en så bra film tidigare och kommer förmodligen aldrig se en lika bra film! Bakade lussebullar med bästa tjejkompisarna och väntade in julen. Köade inför matchbiljetterna och det var faktiskt riktigt roligt! Jag firade Beas 18-års dag och hade en lyckad kväll.
 
 
December
 
Såg på Alex och Sigges show "meningen med livet" och den var SÅ bra!! Gick på hersbys fotbollsmatch och vi vann både tjej och killmatchen och det var såå jävla roligt. Jag fick pröva på att vara Lucia för första gången, det var roligt men shit vad man fick stearin överallt! Firade jul med pappa och ska fira nyår imorgon med mina bästavänner och det ser jag verkligen fram emot!!
 
Tack alla ni som har gjort detta året till det bästa, har varit med om så mycket och har så fina minnen!! Tack, HÄJ!!!